Skip to content

Keuken Assistent met administratieve ambities

Gorinchem, Zuid-Holland, NederlandKeuken


Administratieve keuken assistent

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. De stad Gorinchem heeft een historische binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. In totaal bestaat het hotel uit 13 verdiepingen met 158 hotelkamers en suites, elf vergaderzalen, een casino, een zwembad, een Weleda city spa, een bioscoop, á la carte restaurant en terras en een supergave Brasserie Bar met shared dining concept en open keuken. Voor dit gave nieuwe hotel zijn we op zoek naar een keuken assistent met administratieve ambities.


‘ALS KEUKENASSISTENT ZORG JIJ VOOR VERLICHTING BINNEN HET KEUKENTEAM DOOR DE ADMINISTRATIEVE TAKEN OP JE TE NEMEN.’WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?
Als keuken assistent is er bij Van der Valk Gorinchem meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken. Maar wat ga je nu precies doen:

 • Het maken van roosters met behulp van een personeelsplanningsysteem;
 • Voorraadbeheer; het plaatsen van bestellingen, controleren van leveringen, schakelen met centraal inkooporganisatie omtrent manco’s en alternatieve producten indien nodig;
 • Controleren en accorderen van facturen
 • Het maken van keuken calculaties
 • Het signaleren van defecten en/of mankementen in de keuken en een coördinerende rol hierin nemen voor de oplossingen;
 • Maandelijks tellen;
 • Verwerken van administratieve taken;
 • Bij drukte in de keuken help jij een handje mee in de functie van basis kok.

WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST!

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En: 

 • Je kunt goed in teamverband werken;
 • Je kan goed onder druk werken;
 • Je bent kwaliteit- en gastgericht;
 • Je bent communicatief en sociaalvaardig

Wij verwachten verder van jou dat je ervaring hebt met het werken in een (grote) keuken en daarnaast natuurlijk administratief goed onderlegd bent. Affiniteit met verschillende computersystemen is een pré (zoals een planning- en/of facturatiesysteem)

De kandidaat die wij zoeken voor deze functie staat niet fulltime in de keuken maar wil wel betrokken zijn bij alles wat er gebeurt binnen een ambitieus keukenteam.

Tot slot ben je minimaal 3 dagen (24 uren) beschikbaar en zijn de werktijden in overleg te bepalen.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;
 • Tot slot kan je wat ons betreft direct beginnen, zodat je ingewerkt kunt worden in één van onze mooie hotels. Kun je nu nog niet starten? Ook geen probleem, wij zoeken de perfecte kandidaat.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Gorinchem maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). 


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren. Wij kijken uit naar je inzending!

Je kunt ook contact opnemen via pascal.delange@gorinchem.valk.com en via +31183799993.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je via WhatsApp contact opnemen met Pascal de Lange via 06-38746712. Of bel HR via +31183799993