Overslaan naar content

Medewerker schoonmaak Algemene Dienst (Parttime)

Op locatie
 • Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland
AD

MEDEWERKER SCHOONMAAK ALGEMENE DIENST

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. De stad Gorinchem heeft een historische binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. In totaal bestaat het hotel uit 13 verdiepingen met 158 hotelkamers en suites, elf vergaderzalen, een casino, een zwembad, een Weleda city spa, een bioscoop, à la carte restaurant en terras en een supergave Restaurant Bar met open keuken. Voor dit gave nieuwe hotel zijn we op zoek naar een Medewerker Schoonmaak (parttime).

Als medewerker Algemene Dienst heb je een belangrijke taak binnen het hotel. Mede dankzij jouw inzet ziet ons hotel er iedere dag weer pico bello uit. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het WOW-effect wanneer gasten ons hotel betreden.

Onze algemene ruimtes zijn bijna net zo belangrijk als de kamers en suites. Dagelijks verwelkomen wij onze gasten in de lobby, het restaurant, de zalen en op nog veel meer plekken. Als medewerker AD ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze algemene ruimtes. Het tiptop eruit laten zien van al deze ruimtes is dus een performance. Voor onze algemene dienst is dit soms wel eens flink aanpakken. Maar dan wel met de nieuwste tools en in een sfeervolle en levendige omgeving. De werkzaamheden vinden 7 dagen per week plaats. Met verschillende diensten van 6u ’s ochtends tot 23u ’s avonds.“ALS MEDEWERKER SCHOONMAAK STEEK JIJ DE HANDEN UIT DE MOUWEN.”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN

Je zit vol met energie en vindt het leuk om er met het team voor te zorgen dat alle algemene dienst-werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.

 • Je staat in voor de schoonmaak van de algemene ruimten, zoals de lobby, de zalen en de openbare toiletten;
 • Je signaleert eventuele defecten en zet hier acties op uit bij de Technische Dienst;
 • Wanneer nodig ondersteun je bij de schoonmaak van de hotelkamers;
 • Deze opsomming van taken is niet limitatief, afhankelijk van de omstandigheden kan er altijd worden gevraagd om extra taken uit te voeren.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk betekent: werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier met elkaar!  Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op: 

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is; 
 • Een Family & Friends membercard die jou korting geeft bij onder andere de Vapiano, restaurants en spa’s van Van der Valk International en op overnachtingen;


WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een gelijksoortige functie;
 • Je bent flexibel inzetbaar ook in de avonduren
 • Je bent punctueel, stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent representatief en gastvrij;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren!

Je kunt ook contact opnemen via HR@gorinchem.valk.com of via+31183799993.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je via WhatsApp contact opnemen met Pascal de Lange via 06-38746712. Of bel HR via +31183799993