Skip to content

Medewerker Banqueting

Nederland, Zuid-Holland, GorinchemFood & Beverage

BANQUETING MEDEWERKER

(werktijden tussen 07.00 - 18.00 uur)


Er schuifelt iemand ongemakkelijk een zaal binnen die jij nog aan het klaarzetten bent. Jij ziet dat en gaat er direct op af om te zorgen dat jouw gast zich welkom en op zijn gemak voelt tussen al die andere gasten op het feest. Je geeft antwoord, nog voor de vraag is gesteld en zorgt samen met je collega’s dat het niemand aan iets ontbreekt. En als gasten toch een vraag hebben, weten ze dat ze deze gerust aan jou kunnen stellen. 


Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. Van der Valk hotel Gorinchem-Oost heeft net haar deuren geopend. Het nieuwe hotel is perfect gelegen aan de snelweg A15, super makkelijk te bereiken voor jou dus. Wil jij werken bij dit gloednieuwe hotel waar alles onder één dak te vinden is? Hotel Gorinchem krijgt zijn eigen Jack Casino, maar ook een eigen IMAX 4D-bioscoop met maar liefst 6 zalen. Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een Medewerker Banqueting.

‘‘ALS MEDEWERKER BANQUETING ZORG JIJ VOOR ZORGELOZE BIJEENKOMSTEN.’’


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Banqueting Medewerker is er bij Van der Valk Gorinchem meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om door te groeien en kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken.

 • Je staat gasten te woord, je bent het eerste aanspreekpunt voor de gast;
 • Je zorgt ervoor dat de ruimte(n) gereed zijn;
 • Je voert gerechten/dranken aan;
 • Je maakt bestellingen klaar, zoals bijvoorbeeld inschenken van dranken;
 • Je speelt in op de behoefte van de gast;
 • Na afloop ontruim je/bouw je de partyruimte(n) af.


WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor goed draaiende feesten/partijen/vergaderingen. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je bent flexibel inzetbaar maar vooral overdag (zowel door de weeks als in het weekend).
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je neemt initiatief en pakt dingen zelfstandig op.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes;
 • Tot slot kan je wat ons betreft direct beginnen, zodat je ingewerkt kunt worden in één van onze mooie hotels. Kun je nu nog niet starten? Ook geen probleem, wij zoeken de perfecte kandidaat.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Gorinchem maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). 


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren! We kijken uit naar je sollicitatie.


of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met Pascal de Lange via 06-38746712.