Skip to content

Supervisor Technische Dienst

Gorinchem, Zuid-Holland, NederlandTD

SUPERVISOR TECHNISCHE DIENST 

Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien. De stad Gorinchem heeft een historische binnenstad die zeker de moeite waard is om te bezoeken. In totaal bestaat het hotel uit 13 verdiepingen met 158 hotelkamers en suites, elf vergaderzalen, een casino, een zwembad, een Weleda city spa, een bioscoop, á la carte restaurant Loev en terras en een supergave Restaurant-bar Stein met shared dining concept en open keuken. Voor dit gave nieuwe hotel zijn we op zoek naar een meewerkend voorman/vrouw technische dienst!


“In de rol van SupervisorTechnische Dienst ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de technische afdeling in een nieuw hotel.”


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Supervisor Technische Dienst is er bij Van der Valk Gorinchem meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren op technisch gebied. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s.

Je rapporteert en adviseert de Facilitair Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

En:

 • Je bent verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in het hotel alsook het pand zelf. Je verricht zelf reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en regelt/coördineert de operationele uitvoering aan de hand van de onderhoudsplanning;
 • Je stuurt dagelijks een klein team aan om te zorgen dat de werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd worden;
 • Je houdt toezicht op de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden en op het nakomen van afspraken door externe bedrijven;
 • Je bent vraagbaak voor de overige afdelingen binnen ons hotel op het gebied van technische onderwerpen;
 • Je houdt de planning bij en zorgt voor de uitvoering van de onderhoudsschema’s binnen en van de groenvoorzieningen/buitenterrein om het hotel en terrein in uitstekende conditie te behouden;
 • Opvragen en vergelijken van offertes;
 • Je weet te schakelen en snel in te grijpen bij storingen en bent aanspreekpunt bij schades.


WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST!

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend hotel op technisch gebied. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

 • Je hebt twee rechter handen;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante functie en omgeving;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent enthousiast en gastvrij;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens de weekenden en feestdagen.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch ver­blijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Regelmatig personeelsborrels en teamuitjes.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk hotel Gorinchem maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI).


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast geworden bent van deze functie! Tijd om te solliciteren!

Je kunt ook contact opnemen via hr@gorinchem.valk.com en via +31183799993.


of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je via WhatsApp contact opnemen met Pascal de Lange via 06-38746712. Of bel HR via +31183799993